Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de feuilles de blette, le vert seulement
- 200 g d'oignons, coupés deux
- 300 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 2 c. à soupe de sel
- 400 g de pâte brisée maison
- farine, pour fariner
- beurre, pour le moule
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516.2 kJ / 364.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farçou
2h 20min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1 Std. 10 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Tourte aux blettes
13h
Gratin de courge
1h
Cake épinard-ricotta
55min
Quiche verdurette à la ricotta
3h 10min