Tourte corse aux blettes et poireaux

Tourte corse aux blettes et poireaux

3.1 21 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 50min
6 portions

Ingrediënten

  • 400 g de feuilles de blette le vert seulement
  • 200 g d'oignons coupés deux
  • 300 g de blancs de poireau coupés en rondelles
  • 2 c. à soupe de sel
  • 400 g de pâte brisée maison
  • farine pour fariner
  • beurre pour le moule
  • 20 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 736 mg
Eiwitten 5.2 g
Calorieën 1516.2 kJ / 364.2 kcal
Vetten 21.8 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 11.5 g
Koolhydraten 33.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...