Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de farine de riz complète
- 100 g de farine de quinoa
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour les moules
- 100 g de coulis de tomates
- 3 œufs
- ½ c. à café de sel
- 100 g de chorizo, détaillé en dés
- 100 g de poivrons, frais ou surgelés, détaillés en lamelles
- 60 g d'olives vertes, égouttées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 936 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte Tatin sans gluten
1 godz. 15 min
Pâte à choux sans gluten
20min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Brioche sans gluten
2h 15min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1 godz.
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Madeleines sans gluten
1 godz.
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 min
Pâte brisée sans gluten
5 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min