Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 100 g de perles du Japon
- 300 g de mangue mûre, détaillée en cubes (1 cm env.)
- 600 g de lait de coco
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de pamplemousse, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz gluant au lait de coco
8h 45 min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2 Std.
Perles du Japon à la grenade
30 min
Tiramisu noix de coco et gingembre
12h 20 min
Perles du Japon, coco et framboises
25 min
Perles du Japon coco-banane
30 min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2h 15 min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 Std. 30 Min
Crème à la banane sur brownie au chocolat
12 Std. 15 Min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 Std. 30 Min