Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au lait ribot
- 500 g de lait ribot
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de lait en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le crumble aux pommes
- 80 g de farine de blé
- 80 g de sucre roux
- 40 g d'amandes effilées
- 80 g de beurre demi-sel
- 70 g de farine de sarrasin
- 700 g de pommes, coupées en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2110 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de sarrasin aux champignons
1h 15 min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1h 10min
Crumble de fruits aux graines de courge
1h
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15min
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min
Couscous abricots, noisettes, feta et légumes variés
1h 15 min
Entremets chocolat noisette
2h 30 min
Crumble banane, coco et pain d'épices
55min
Crumble pommes-groseilles aux flocons d'avoine
40min
Crumble sans gluten aux prunes
55min
Crumble pommes, caramel et fruits à coques (sans gluten et sans lactose)
45min
Brownie butternut-noix de pécan
35 Min