Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot
TM6 TM5 TM31

Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot

4.2 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

La glace au lait ribot

  • 500 g de lait ribot
  • 80 g de sucre en poudre
  • 30 g de lait en poudre
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Le crumble aux pommes

  • 80 g de farine de blé
  • 80 g de sucre roux
  • 40 g d'amandes effilées
  • 80 g de beurre demi-sel
  • 70 g de farine de sarrasin
  • 700 g de pommes, coupées en morceaux

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2110 kJ / 503 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
64.3 g
Vetten
22.3 g
Vezels
4.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten