Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au lait ribot
- 500 g de lait ribot
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de lait en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le crumble aux pommes
- 80 g de farine de blé
- 80 g de sucre roux
- 40 g d'amandes effilées
- 80 g de beurre demi-sel
- 70 g de farine de sarrasin
- 700 g de pommes, coupées en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2110 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis sans gluten
2h
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2h
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2h
Breizh bowl
13 Std.
Crumble pomme, mangue et canneberge
45 Min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1sa
Glace au sarrasin, crumble et pêches
13h 50min
Gaufres au blé noir et petits légumes
1 Std. 50 Min
Crumble de fruits aux graines de courge
1sa
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1 Std. 10 Min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 Min
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50 Min