Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 100 g de sucre de canne
-
60
g de beurre doux, coupé en morceaux
of 60 g de margarine, bio de préférence - citron jaune non traité, le zeste seulement, râpé (optioneel)
- ½ c. à café de cannelle en poudre (optioneel)
- 1000 g de pommes, Granny Smith, épluchées, épépinées et coupées en quartiers (voir "Conseil(s)")
La pâte
- 50 g de farine de sarrasin, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de châtaigne
- 50 g de farine de riz complet
- 1 pincée de sel
- 70 g d'huile d'olive
-
110
g de lait de soja
of 110 g de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2262 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Brioche sans gluten
2h 15min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1 Std.
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Madeleines sans gluten
1 Std.
Pain sans gluten à la châtaigne
2 Std. 30 Min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min