Tarte Tatin sans gluten

Tarte Tatin sans gluten

4.0 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 parts

Ingrediënten

La garniture
  • 100 g de sucre de canne
  • 60 g de beurre doux coupé en morceaux
    60 g de margarine, coupé en morceaux
  • citron jaune non traité (optioneel) le zeste seulement, râpé
  • ½ c. à café de cannelle en poudre (optioneel)
  • 1000 g de pommes granny-smith épluchées, épépinées et coupées en quartiers (voir "Conseil(s)")
La pâte
  • 50 g de farine de sarrasin et un peu pour fariner
  • 100 g de farine de châtaigne
  • 50 g de farine de riz complet
  • 1 pincée de sel
  • 70 g d'huile d'olive
  • 110 g de lait de soja
    110 g de lait

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 3.5 g
Calorieën 2262 kJ / 539 kcal
Vetten 21.3 g
Vezels 8 g
Koolhydraten 74.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...