Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 100 g de sucre de canne
-
60
g de beurre doux, coupé en morceaux
of 60 g de margarine, bio de préférence - citron jaune non traité, le zeste seulement, râpé (optioneel)
- ½ c. à café de cannelle en poudre (optioneel)
- 1000 g de pommes, Granny Smith, épluchées, épépinées et coupées en quartiers (voir "Conseil(s)")
La pâte
- 50 g de farine de sarrasin, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de châtaigne
- 50 g de farine de riz complet
- 1 pincée de sel
- 70 g d'huile d'olive
-
110
g de lait de soja
of 110 g de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2262 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain sans gluten à la châtaigne
2 Std. 30 Min
Brioche sans gluten
2h 15min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min
Madeleines sans gluten
1h
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 Std. 30 Min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Pâte feuilletée sans gluten
15 min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1h
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min