Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'orge perlé
- 1900 g d'eau
- 50 g de carotte
- 50 g d'oignon
- 50 g de fenouil
- 30 g de branche de céleri
- 100 g de lard fumé
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin rouge
- 400 g de légumes racines (au choix : persil-racine, panais, cerfeuil tubéreux, navet, rutabaga, pomme de terre…)
- 3 gousses d'ail
-
1
cube de bouillon de volaille
of 1 cube de bouillon de légumes - 1 bouquet garni
- 2 pincées de piment d'Espelette
- du sel
- du poivre moulu
- huile d'olive parfumée, pour la finition
- feuilles de coriandre fraîche (pousses), pour la finition
- persil plat frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 850 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Soupe paysanne au lard
55min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Soupe de lentilles vertes
35min
Soupe de haricots blancs
20min
Soupe à l'orientale
12h 30 min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45min
La sagamité
50min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe paysanne express
45min
Soupe corse
13h 15 min