Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'orge perlé
- 1900 g d'eau
- 50 g de carotte
- 50 g d'oignon
- 50 g de fenouil
- 30 g de branche de céleri
- 100 g de lard fumé
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin rouge
- 400 g de légumes racines (au choix : persil-racine, panais, cerfeuil tubéreux, navet, rutabaga, pomme de terre…)
- 3 gousses d'ail
-
1
cube de bouillon de volaille
of 1 cube de bouillon de légumes - 1 bouquet garni
- 2 pincées de piment d'Espelette
- du sel
- du poivre moulu
- huile d'olive parfumée, pour la finition
- feuilles de coriandre fraîche (pousses), pour la finition
- persil plat frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 850 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Soupe de lentilles vertes
35min
Potage Saint-Germain
45min
Minestrone
45min
Soupe de haricots blancs
20 phút
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Soupe paysanne au lard
55min
Soupe complète végétarienne
30min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55min
Soupe paysanne express
45min