Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 brins de persil plat frais
- 2 c. à soupe de purée d'amande blanche
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à soupe de noisettes concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1115 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de champignons
20 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Velouté de langoustines à la vanille
55min
Soupe de pommes vertes
15 Min
Soupe d'artichaut mentholée
10 Min
Soupe froide pomme-betterave
30 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 godz.
Œuf mi-mollet aux épinards
1 Std. 50 Min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15 Min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Velouté de cèpe et châtaigne
35 Min