Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 brins de persil plat frais
- 2 c. à soupe de purée d'amande blanche
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à soupe de noisettes concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1115 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de petits pois
40min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 Min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15min
Velouté de champignons
20min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 Min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 Min
Crème de champignons aux saint-jacques
40min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 Min
Crème de maïs au cumin
30 Min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 Min