Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe bombées de purée d'amande blanche
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 1973 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartinade aux champignons
30 Min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2 Std. 15 Min
Tartinade de tofu fumé et noix de cajou
1 Std. 5 Min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2 Std. 15 Min
Poivrons farcis
1 Std.
Gougères aux champignons de Paris
1 Std. 30 Min
Tartinade d'aubergine et de poivrons
40 Min
Tartinade de petits pois aux amandes
20 Min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 Std. 15 Min
Tartinade de lentilles blondes à la tomate séchée
25min
Houmous de châtaigne à l'orientale
10 Min
Pâté végétal
3 Std. 50 Min