Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poireau de belle taille
- 1000 g d'eau
-
130
g d'oignons nouveaux, sans la partie verte
of 130 g de cive - 2 c. à soupe bombées de menthe fraîche, finement ciselée
- 120 g de feta, coupée en dés
- 150 g de faisselle
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 25 g de beurre
- 150 g de farine de maïs (polenta)
- 10 g d'huile d'olive, pour le moule
- 30 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2043 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Terrine de chèvre aux olives
3hod. 20min
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30 Min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3 godz. 30 min
Soufflés poires roquefort
1 Std.
Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
4h 20min
Gâteaux de champignons
1h 15 min
Terrine de légumes et mozzarella
2 Std.
Cake au chou-fleur
1h 15 min
Flan d'aubergine
1 Std.
Flan au brocoli
1h 20min
Flan express au roquefort
30 Min