Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- huile végétale pour le moule (optioneel)
- 160 g de farine de riz
- 70 g de farine de châtaigne
- 40 g de farine de lentille
- 40 g de farine de quinoa
- 1 c. à soupe de sucre de canne complet non raffiné
- 1 c. à café de sel marin
- 50 g de figues sèches, coupées en morceaux
- 50 g de noisettes entières
- 20 g d'amandes émondées
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 7520 kJ / 1728 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 250 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte brisée sans gluten
5 min
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Brioche sans gluten
3 godz. 15 min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2 Std. 15 Min
Brioche sans gluten
2 Std. 15 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2 Std. 30 Min
Madeleines sans gluten
1 Std.
Pain sans gluten riz et soja
3 godz. 15 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 Std. 30 Min
Mix de farines sans gluten
5 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3 godz. 15 min