Pain sans gluten aux fruits secs

Pain sans gluten aux fruits secs

3.6 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
600 g

Ingrediënten

  • 320 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • huile végétale (optioneel) pour le moule
  • 160 g de farine de riz
  • 70 g de farine de châtaigne
  • 40 g de farine de lentille
  • 40 g de farine de quinoa
  • 1 c. à soupe de sucre de canne complet non raffiné
  • 1 c. à café de sel marin
  • 50 g de figues sèches coupées en morceaux
  • 50 g de noisettes entières
  • 20 g d'amande émondée

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 600 g

Eiwitten 48 g
Calorieën 7520 kJ / 1728 kcal
Vetten 52 g
Vezels 39 g
Koolhydraten 250 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...