Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de sucre de canne complet non raffiné
- 1 œuf
- 100 g de margarine, bio de préférence
- 160 g de farine de lentille
-
2
c. à café de poudre à lever sans gluten (½ sachet) (Voir "Conseil(s)")
of ½ c. à café de bicarbonate de sodium - 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 40 g de noisettes entières, décortiquées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 809 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mix de farines sans gluten
5 Min
Madeleines sans gluten
1h
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Brioche sans gluten
2h 15min
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Moelleux au chocolat sans gluten
50 Min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Pâte brisée sans gluten
5 Min