Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g de lait de soja
of 80 g de lait demi-écrémé - 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g de farine de riz
- 100 g de farine de manioc
- 80 g de sucre de canne blond
-
100
g de beurre doux, coupé en morceaux
of 100 g de margarine, bio de préférence, coupée en morceaux - 2 œufs
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger (optioneel)
- 1 pincée de sel
- huile, pour le moule (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1480 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pâte brisée sans gluten
5min
Madeleines sans gluten
1h
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15 min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Mix de farines sans gluten
5min