Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de sarrasin
- 200 g de farine de blé semi-complet, type 110, et un peu pour le plan de travail et le moule
- 2 c. à café bombées de sel
- 15 g de beurre, pour le moule
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1192 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min
Pain aux graines
5h
Pain de seigle
5h
Pain complet rapide
1 godz. 20 min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain de campagne
4 Std.
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain de seigle scandinave
26h
Pain complet
5h