Cheesecake au citron et pavot

Cheesecake au citron et pavot

4.3 72 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 24u.
8 parts

Ingrediënten

  • 500 g de faisselle égouttée (900 g non égouttée)
Le lemon curd
  • 4 zestes de citron vert
  • 150 g de sucre de canne blond
  • 150 g de jus de citron
  • 10 g de fécule de maïs
  • 3 œufs battus
Le cheesecake
  • 50 g de beurre doux
  • 150 g de biscuits au beurre, type petits-beurre
  • 400 g de fromage frais type St Morêt ou Philadelphia
  • 55 g de sucre de canne blond
  • 20 g de farine de blé
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 3 œufs
  • 1 c. à soupe de graines de pavot

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 13.9 g
Calorieën 2112.9 kJ / 504.8 kcal
Vetten 29.2 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 45.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...