Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de faisselle égouttée (900 g non égouttée)
Le lemon curd
- 4 zestes de citron vert
- 150 g de sucre de canne blond
- 150 g de jus de citron
- 10 g de fécule de maïs
- 3 œufs, battus
Le cheesecake
- 50 g de beurre doux
- 150 g de biscuits au beurre, type petits-beurre
- 400 g de fromage frais, type St Morêt ou Philadelphia
- 55 g de sucre de canne blond
- 20 g de farine de blé
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 3 œufs
- 1 c. à soupe de graines de pavot
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2112.9 kJ / 504.8 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 Std.
Cheesecake anglais au citron
13h 20 min.
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min
Cheesecake fraise-citron vert
5 Std.
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3h 30min
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4h 45min
Cheesecake au beurre de cacahuète
6h
Cheesecake praliné
4h
Cheesecake au chocolat, nappage à la guimauve
1 Std. 30 Min