
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La persillade
- 3 échalotes (70-80 g env.)
- 1 bouquet de persil frais
- 4 gousses d'ail
- 70 g d'huile d'olive
La focaccia
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 417 kcal / 1763 kJ
- Eiwitten
- 9.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Fougasse
2u.
Focaccia au thym et huile d'olive
1u. 55min
Pain à la feta et aux olives
5u. 15min
Focaccia aux céréales
2u.
Pissaladière
3u.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3u. 15min
Focaccia apulienne
2u. 40min
Focaccia au thym
3u.
Olivettes
1u. 45min
Pain libanais épicé
3u. 30min
Focaccia aux olives
3u.
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2u.