Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La persillade
- 3 échalotes (70-80 g env.)
- 1 bouquet de persil frais
- 4 gousses d'ail
- 70 g d'huile d'olive
La focaccia
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1763 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Pain ciabatta
3h 45 min
Pain libanais épicé
3h 30min
Focaccia au thym
3h
Pains de seigle au citron
3h 50min
Focaccia croquante
3h
Carré feuilleté aux champignons
1h 45min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3h 40min
Focaccia à la crème de fromages
2 Std. 10 Min
Pesto coriandre-cerfeuil
15min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Pain à la châtaigne
2h 55min
Ficelle apéro oignon-olive
3h