Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux
- 30 g d'échalotes
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 pomme, type reinette, épluchée et détaillée en cubes (1 cm)
- 5 brins de thym frais, effeuillés, les feuilles lavées et séchées
- 2 pincée de sel
- 280 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1581 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Focaccia croustillante
1hod. 55min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia croquante
3h
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Focaccias aux herbes
3h 45min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 Std. 25 Min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h