Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g d'algues kombu, déshydratées (dulce, nori, laitue de mer par ex.)
- 550 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé semi-complet (T110)
- 200 g de farine de blé, type 45, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 30 g de miel
- 10 g d'huile d'olive
- farine de blé, type 45, pour le saladier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 674 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain vapeur à l'épeautre
1 godz. 30 min
Pain de seigle
5h
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de seigle scandinave
26 Std.
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux graines
5h
Pain au levain biologique
5 Std. 5 Min
Pain au levain
8 godz.