Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte de haricot azuki
- 150 g de haricots azuki secs, préalablement trempés pendant 4-24 heures
- 850 g d'eau
- 50 g de sucre roux
Le gâteau de riz
- 100 g de farine de riz blanc (voir "Conseil(s)")
- 125 g de farine de riz gluant
- 60 g sucre glace maison
- 75 g de lait
- 15 g de fruits déshydratés (raisins, abricots ou pêches par ex.), coupés en petits morceaux
- 1000 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1318 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15min
Beurre de noix de coco
5min
Gâteau amande-caroube à la vapeur
1h 15 min.
Cheesecake à la vapeur
1h 30 min.
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2h 15min
Crêpes au tofu soyeux
50 min.
Cheesecake au tofu soyeux
4h
Potée de haricots azuki à la provençale
13h
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Pas d’évaluation
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1h 15 min.
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Lait d'or
10 min