Apparaten en accessoires
Glace au parmesan
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u.
700 g
Ingrediënten
La veille
-
250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
250 g de lait entier
-
70 g de parmesan coupé en morceaux
-
15 g d'huile d'olive
-
1 pincée de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
710.9 kJ /
170.4 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
1.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glaces
15 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 Min
Sorbet poivron rouge
3 Std.
Sabayon au citron
15 Min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Sorbet tomate-basilic
12 Std.
Glace au gingembre
12 Std.
Sorbet citron vert
12 Std.
Glace menthe-chocolat
12 Std.
Gaspacho mangue-avocat
10 Min
Glace caramel au beurre salé
12 Std.
Sorbet citron
8 Std. 30 Min
Mousseux de café glacé
5 Min