Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à strudel
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf (60 g)
- 50 g d'huile de tournesol
- 120 g d'eau tiède
- 1 c. à café de vinaigre de vin blanc
- ½ c. à café de sel
La garniture aux pommes
- 160 g de beurre
- 150 g de chapelure
- 100 g de noisettes
- 750 g de pommes, coupées en quartiers et épépinées
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 20 g de jus de citron
- 20 g de rhum
- 80 g de raisins secs
- 100 g de sucre en poudre
Le montage du strudel
- farine
- 50 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2252 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte brisée sucrée
1h 50min
Strüdel d'automne
1 Std. 15 Min
Tarte aux myrtilles
2h 30min
Amandine à la cerise
2 Std.
Stollen
3 Std. 45 Min
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45min
Pithiviers
2 Std.
Kardemummabullar
5h
Kouglof
3 godz. 20 min
Strudel minute aux pommes et aux noix
40min
Tarte aux myrtilles
3h 15min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min