Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à strudel
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf (60 g)
- 50 g d'huile de tournesol
- 120 g d'eau tiède
- 1 c. à café de vinaigre de vin blanc
- ½ c. à café de sel
La garniture aux pommes
- 160 g de beurre
- 150 g de chapelure
- 100 g de noisettes
- 750 g de pommes, coupées en quartiers et épépinées
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 20 g de jus de citron
- 20 g de rhum
- 80 g de raisins secs
- 100 g de sucre en poudre
Le montage du strudel
- farine
- 50 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2252 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake aux fruits confits
4h
Bretzels sucrés
4h
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Biscuits italiens aux fruits secs
35 min
Tarte aux myrtilles
2 Std. 30 Min
Strüdel d'automne
1h 15 min
Mincemeat
25 min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Vanille Kipferl
35 min
Strudel minute aux pommes et aux noix
40 min
Tarte aux brimbelles des Vosges (ou myrtilles)
3h 45min
Pain d'épices aux fruits secs
1h 15 min