Compatibele versies
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'amandes émondées
- 200 g d'abricots secs dénoyautés
- 3 œufs
- 100 g de farine de maïs complète
- 100 g de polenta
- 150 g de beurre doux, détaillé en petits cubes (1 cm env.)
- 1 c. à café d'arôme d'amande amère
- le zeste d'un citron jaune, non traité
-
50
g de lait d'amande
of 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 461 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rochers aux amandes et à la stévia sans sucre ajouté
15min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15min
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
50min
Biscuits aux céréales complètes
1h 30min
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15min
Biscuits granola sans gluten
1h 25min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15 min
Muffins à la semoule de maïs
20 min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 Min
Pain à la châtaigne
2h 55min
Gâteau de quinoa au chocolat
2h 35 min