Compatibele versies
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'amandes émondées
- 200 g d'abricots secs dénoyautés
- 3 œufs
- 100 g de farine de maïs complète
- 100 g de polenta
- 150 g de beurre doux, détaillé en petits cubes (1 cm env.)
- 1 c. à café d'arôme d'amande amère
- le zeste d'un citron jaune, non traité
-
50
g de lait d'amande
of 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 461 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Brioche sans gluten
3u. 15min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2 Std. 15 Min
Pain sans gluten aux fruits secs
2 Std. 15 Min
Biscuit coco-canneberge
20 min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2 Std. 15 Min
Le pain bannique
30min
Cake aux marrons sans gluten
45min
Gâteau de quinoa au chocolat
2h 35 min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Entremets chocolat noisette
2h 30 min
Barres énergétiques sans sucre ajouté
1h 15 min