Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de biscuits speculoos
- 30 g d'amandes émondées
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 80 g de canneberges déshydratées
- 50 g d'abricots secs dénoyautés
- 400 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1011 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain aux fruits secs et épices de Noël
1 Std.
Knuspertaler (petits gâteaux de Noël aux graines)
1 Std. 30 Min
Les financiers aux canneberges
35min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 godz. 5 min
Biscuits italiens aux fruits secs
35min
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2h 15min
Gâteau un peu forêt-noire
45min
Clafoutis exotique aux abricots secs
1h 45min
Pain d'épices aux fruits secs
1 Std. 15 Min
Amaretti aux abricots
30min
Délice chocolat-coco
1 Std. 30 Min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1 Std. 15 Min