Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de sucre en poudre
- 270 g d'eau
- 6 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 500 g de farine à pain, type Manitoba et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café rase de sel
- 700 g de raisin noir, les grains coupés en deux et épépinés
- 1 c. à café de graines d'anis vert
- 300 g de raisins noirs, les grains coupés en deux et épépinés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal / 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 9 g / 9 g
- Koolhydraten
- 93 g / 93 g
- Vetten
- 13 g / 13 g
- Vezels
- 5 g / 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia sucrée à la pomme
1h 45min
Cheesecake polonais
1 godz. 30 min
Le pain bannique
30min
Raifort au coing
Geen beoordelingen
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1 godz. 30 min
Roulé de pain
1 godz. 15 min
Focaccia sucrée à la noisette
2 godz. 20 min
Tarte aux oignons
1 godz. 15 min
Gâteau brigadier
2 godz. 30 min
Tarte crémeuse aux fraises
2 godz.
Jalousie aux pommes
1h 25min
Pain au lait
2 godz. 20 min