Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée de mangue
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 250 g de jus de mangue
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 60 g de cassonade
La semoule coco-cardamome
- 500 g de lait de coco
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 40 g de semoule de blé dur fine
- 40 g de cassonade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu noix de coco et gingembre
12h 20min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Blanc-manger à la banane
3h 15min
Gratin de mangue aux épices
1h 30min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12h 15min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 Std. 30 Min