Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 40 g de fécule de maïs
- 80 g de petits-suisses à 0% m.g.
- 15 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de levure chimique
- 1 jaune d'œuf
- 1 gousse de vanille, égrainée
- beurre, pour le moule
La garniture
- 3 bananes (2 coupées grossièrement et 1 coupée en fines rondelles)
- le jus de 2 citrons verts
- le zeste d'un citron vert non traité, râpé
- 30 g de fécule de maïs
- 60 g de crème liquide légère
- 10 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 35 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1216 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Tarte fine façon cheesecake
4h
Bûche banane-cacahuète
4h
Tiramisu sans cuisson
4h
Tartelette orange-pistache
1hod.
Gratin poire-banane
55 Min
Soufflés façon tiramisu
25 min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Charlotte aux framboises et chèvre frais
12 Std.
Mug cake à la ricotta et aux myrtilles
25 min
Gâteau vapeur à la banane
1 Std. 30 Min
Tiramisu à la banane
12 Std. 15 Min
Clafoutis poire-speculoos
45 Min