Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée au cacao
- 230 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de cacao en poudre
- 140 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La garniture
- 4 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de lait
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 mangues mûres, émincées en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2756 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 70.3 g
- Vetten
- 37.3 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 godz.
Tarte fine façon cheesecake
4 Std.
Tarte aux fraises et lemon curd
1h
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1h
Tartelette aux fruits, vanille et lait de coco
1 Std. 15 Min
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4 Std.
Mille-feuille pomme-safran
3h 15min
Le merveilleux
3 Std. 40 Min
Cheesecake au citron et pavot
24h
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4 godz. 45 min
Tarte au potiron, feta et oignons caramélisés
1h 10min
Fraisier macaroné revisité
2h 45min