Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait
- 5 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 70 g d'eau
- du sel
- 40 g d'huile d'olive
- farine de blé, pour le plan de travail
- 12 olives violettes, en rondelles
- 15 tomates semi-confites
- 150 g de fromage scamorza, en petits cubes
- 10 feuilles de basilic frais
- 10 tranches de jambon blanc en chiffonnade
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2299 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Mini focaccias à l'origan
3h 40 min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 godz. 10 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Focaccia aux olives
2 Std.
Pain polaire et tartinade au saumon fumé
2 godz. 15 min
Fougasse au romarin
3h 25min
Pain hérisson au pesto de tomates
16 Std.
Fougasse aux olives
2 Std. 50 Min
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 godz. 20 min