Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 8 nectarines jaunes, épluchées et dénoyautées
- 30 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'amandes effilées, préalablement torréfiées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines à l'orange
1 Std. 15 Min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30 min
Mousse à l'abricot
2h
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15min
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Gelée au citron de Syracuse
3h 25min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25 Min
Mousse vanille-pomme
7h
Mousse aux pommes
40min