Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre doux
- 1200 g de poires, coupées en deux dans la longueur
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1498 kJ / 358.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min
Tarte Tatin au gingembre
1h 40min
Sablés aux fraises
1h
Tarte amandine aux cerises
2h 30min
Gratin d'abricots façon frangipane
55min
Tartelettes aux poires caramélisées
2 godz. 15 min
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55min
Gâteau basqu'ô fraises
1 godz. 45 min
Amandine aux abricots
1h 30min
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1h 5min
Tarte poire-chocolat
55min