Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 3 c. à soupe de concentré de tomate
- 1100 g d'eau (dont 100 g d'eau tiède)
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 bouquet garni
- 900 g de poulpe, préalablement coupé en morceaux (3 cm) et congelé (voir "Conseil(s)")
- 170 g de vin blanc sec
- 40 g d'huile d'olive
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 2 brins de persil frais, équeutés et hachés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- beurre, pour les moules
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1905.8 kJ / 451.3 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 51.3 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Soupe au pistou
40 Min
Calamars farcis au chorizo
1ωρ. 10 λεπτ.
Fougasse aux grattons
2 Std.
Panisses marseillaises
3 Std.
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Panisses
30 λεπτ.
Rouille
10 λεπτ.
Sauce rouille
10 λεπτ.
La socca
40 Min
Aïoli traditionnel
10 λεπτ.
Anchoïade
15 λεπτ.