Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 3 c. à soupe de concentré de tomate
- 1100 g d'eau (dont 100 g d'eau tiède)
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 bouquet garni
- 900 g de poulpe, préalablement coupé en morceaux (3 cm) et congelé (voir "Conseil(s)")
- 170 g de vin blanc sec
- 40 g d'huile d'olive
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 2 brins de persil frais, équeutés et hachés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- beurre, pour les moules
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1905.8 kJ / 451.3 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 51.3 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Pissaladière
2 godz. 10 min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Pissaladière aux oignons rouges
50min
Pissaladière
3 Std.
Pissaladière
3 Std.
Anchoïade
15min
Pissaladière classique
2h
Aubergines à la bonifacienne
2h
Rouille
10min
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
La socca
40min
Aïoli traditionnel
10min