
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 180 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 40 g de sucre roux
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 200 g de lait de coco
-
250
g de framboises fraîches
of 250 g de framboises surgelées - 40 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 962.3 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 14.8 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Mousse de fraises et framboises
20 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 phút
Mousse de fraise
4h 15 phút
Mousse au caramel salé
4sa 30 dk
Riz au lait au coulis de framboises
50 phút
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Pannacotta au melon
2h 15 phút
Pannacottas aux épices
4sa 30 dk
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Mousses de framboises
1 Std. 15 Min
Pannacotta aux myrtilles
4sa 30 dk