Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La galantine de poulet
- 150 g de poivrons variés (rouge, vert et jaune par ex.), coupés en morceaux
- 300 g de blancs de poulet sans peau et désossés, coupés en morceaux (3-4 cm)
- 300 g de pilons de poulet, sans peau (env. 500 g non désossées), coupées en morceaux
- 1 pincée de poivre noir moulu
-
2
c. à café de sel aromatisé aux légumes maison
of 1 c. à café de sel et 1 c. à café d'herbes aromatiques déshydratées - 500 g d'eau
La sauce yaourt à l’aneth
- 10 - 15 brins d'aneth frais, équeutés
- 1 gousse d'ail
- 300 g de yaourt nature
- 50 g de mayonnaise maison
- 2 pincées de sel
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 140 kJ / 34 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 godz. 25 min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 Min
Terrine bressane
24h
Pain surprise
24h
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Terrine de poulet au basilic
4 godz. 10 min
Matelote de poisson au Riesling
13h
Camembert aux fruits secs façon nougat
40 Min
Choucroute de la mer
35 Min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24h