Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte d’amandes
- 150 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire, de la couleur de votre choix
- 150 g de cerneaux de noix
Le caramel
- 50 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de vinaigre d'alcool
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 673.2 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Sucre de Noël
1h 5min
Sapin en riz soufflé, canneberges et pistaches
1h 30 min
Camembert aux fruits secs façon nougat
40 Min
Mendiants au chocolat
30 min
Nougats noirs
3h
Fruits déguisés
45 min
Calissons d'Aix
24 Std.
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Décors en pâte d'amande
35min
Crackers au fromage
1h
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2h 25min
Amaretti aux abricots
30 min