Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte d’amandes
- 150 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire, de la couleur de votre choix
- 150 g de cerneaux de noix
Le caramel
- 50 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de vinaigre d'alcool
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 673.2 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Mendiants au chocolat
30min
Nougat de Montélimar
3 godz. 30 min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 Std. 30 Min
Décors en pâte d'amande
35min
Petits chocolats
3 godz. 20 min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2 godz. 25 min
Amaretti aux abricots
30min
Calissons d'Aix
24h
Amandes au cacao et au café
30min
Truffes au thé de Noël
3h 25min
Minipanettoni
2h 30min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35min