Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée de mandarine
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de jus de mandarine (2-3 mandarines env.)
La mousse au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de mascarpone, très froid
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
Le glaçage miroir et finition
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 90 g d'eau
- 110 g de sucre en poudre
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 35 g de cacao en poudre
Le lendemain
- 8 biscuits au beurre, type Roudor
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1909 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Croustillant chocolat-framboise
16h
Profiteroles
2h 15min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2h 45min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4sa 15 dk
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45min
Mousse surprise
14h
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45min
Le macaron caramel
1h 50min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Galette à la crème d'amande
1h 20min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3 godz. 10 min