
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à brioche
- 230 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 œuf
- 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 150 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 150 g de beurre doux mou et coupé en parcelles
- farine de blé pour fariner
La pâte feuilletée
- 150 g de beurre doux préalablement congelé en morceaux et à plat
- 150 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 75 g d'eau
- 1 pincée de sel
- farine de blé pour fariner
La crème à l'amande
- 100 g d'amandes émondées
- 30 g de sucre en poudre
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
La crème aux épices
- 60 g de beurre doux mou
- 60 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'épices à pain d'épices
Le façonnage
- 1 œuf pour la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 703.3 kcal / 2938.5 kJ
- Eiwitten
- 13 g
- Vetten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vezels
- 4.2 g