Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 100 g de sucre en poudre
- 150 g d'eau
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 3 c. à soupe de sucre glace maison
- 150 g de fromage blanc nature
- 60 g de sirop de violette
- 6 tranches de brioche sans croûte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1328 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1h 20min
Crème vanille aux fruits exotiques
2 godz. 15 min
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2 godz. 45 min
Affogato aux bananes caramélisées
16h 50min
Crème brûlée à la violette
2 godz. 15 min
Crème glacée mascarpone
5 Std.
Parfait chocolat et thé fleuri
3 godz. 55 min
Eclairs de printemps à la verveine
24h
Galette magique des Rois
3h 15min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 Std. 30 Min
Baba à la noix de coco
2h
Crème brûlée à la cardamome
1 Std. 10 Min