Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le streusel
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 60 g de cassonade
- 50 g d'amandes en poudre
Le biscuit
- 150 g d'amandes en poudre
- 120 g de farine de blé
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de cassonade
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
La garniture aux abricots
- 600 g d'abricots frais, dénoyautés, ou surgelés décongelés
- le jus d'1/2 citron jaune
- 130 g de cassonade
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 903.5 kJ / 216.2 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumbcake framboise-chocolat
1 godz.
Tartelette à la rhubarbe
2h 45min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1h 45min
Minicakes pêche-abricot
35min
Tarte amandine aux cerises
2 godz. 30 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 godz. 30 min
Tôt-fait à la rhubarbe
1 godz. 15 min
Gâteau meringué aux fruits rouges
50min
Bouchées chocolat et noix
25min
Gâteau aux quetsches
45min
Gâteau magique aux framboises
3ωρ. 15 λεπτ.
Amandine aux abricots
1 godz. 30 min