Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le streusel
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 60 g de cassonade
- 50 g d'amandes en poudre
Le biscuit
- 150 g d'amandes en poudre
- 120 g de farine de blé
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de cassonade
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
La garniture aux abricots
- 600 g d'abricots frais, dénoyautés, ou surgelés décongelés
- le jus d'1/2 citron jaune
- 130 g de cassonade
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 903.5 kJ / 216.2 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruité acidulé
50min
Cake framboise-chocolat blanc
50min
Minicakes pêche-abricot
35 min
Cheesecake abricot-basilic de Claudine
4 godz.
Minitartes fines nectarine-pistache
1 Std. 25 Min
Cobbler à la cerise
40min
Tarte amandine aux cerises
2h 30min
Crumbcake framboise-chocolat
1h
Délice chocolat-coco
1h 30min
Amandine aux abricots
1h 30min
Bouchées chocolat et noix
25 min
Financiers minute miel et framboises
35 min