Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au citron
- 2 citrons jaunes non traités, de préférence
- 80 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 2 œufs
La dacquoise
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de noisettes décortiquées
- 5 blancs d'œufs
- 30 g de sucre vanillé maison
- 1 pincée de sel
Le montage
- 600 g de fraises
- quelques feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1514.5 kJ / 362.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Fraisier macaroné revisité
2h 45min
Tarte au citron destructurée
20min
Pièges aux speculoos
3 godz. 15 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4 Std. 45 Min
Risotto safrané à la pêche
40 Min
Demi-sphère vanille-caramel
7 godz. 30 min
Carrés gourmands aux abricots
3 Std.
Tarte au citron destructurée
20min
Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané
1h 25min
La dacquoise aux fruits d'été
15 Std. 45 Min