Tarte au melon et muscat de Rivesaltes

Tarte au melon et muscat de Rivesaltes

4.5 25 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
8 parts

Ingrediënten

La pâte
  • 250 g de farine de blé
  • 140 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 œuf
La crème d'amande
  • 100 g de sucre en poudre
  • 10 g de fécule de maïs
  • 10 g de muscat type Rivesaltes
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
  • 100 g de poudre d'amande
  • 1 beau melon
  • 1 œuf
Le nappage
  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 50 g de muscat type Rivesaltes
  • 2 c. à soupe de sucre en poudre
  • 10 feuilles de menthe fraîche et quelques feuilles pour la finition
  • 1 c. à soupe de pistaches, décortiquées, émondées et non salées grossièrement concassées

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Natrium 164.9 mg
Eiwitten 7.4 g
Calorieën 1950.3 kJ / 465 kcal
Vetten 23.1 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 9.5 g
Koolhydraten 55.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...