Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 18 œufs de caille
- 10 tranches de pain de mie blanc sans croûte
- ½ gousse d'ail
- 5 - 6 brins de persil frais
- 15 g de câpres en saumure
- 100 g d'huile de pépins de raisin
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 1 c. à café de cognac
- 200 g de chair de crabe frais (env. 10 pinces)
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 679 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 14.2 g
Alternatieve recepten
Verrines à l'italienne
3h 25min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Eclairs guacamole et crabe
1 Std. 10 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min