Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La détrempe (à faire la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- farine de blé, pour fariner
- 200 g de sucre en poudre
- 4 pêches de vigne, pelées (400 g env.) et coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1925 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kouign-amann
2 Std. 15 Min
Nonnettes au cassis
1h 40min
L'escargot chou
1h 15 min
Profiteroles au caramel
13 Std.
Demi-sphère framboise choco vanille
17 Std.
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13 Std.
Mignardises comme un Irish coffee
4h 10min
Guirlande givrée à la mirabelle
2h
Sphère chocolat-mandarine
12u.
Dessert : pomme d'amour
6 Std.
Galette à la crème d'amande
1h 20min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3 Std. 10 Min