Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La détrempe (à faire la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- farine de blé, pour fariner
- 200 g de sucre en poudre
- 4 pêches de vigne, pelées (400 g env.) et coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1925 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beignets aux pommes
1 Std. 20 Min
Briochettes feuilletées
2 Std. 45 Min
Mini-saint-honoré
2 Std.
Tarte crumble aux abricots
1 Std. 40 Min
Truffes à la liqueur d'amande
1 godz.
Tarte meringuée au citron
1 Std. 10 Min
Kouign-amann
2h 15min
Minitartes fines nectarine-pistache
1 godz. 25 min
Mystère cœur chocolat
3 Std. 35 Min
Sablés aux fraises
1 godz.
Profiteroles au caramel
13h
Gâteau basque à la confiture de cerises
50min