Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
of 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lunettes à la confiture
2h 25min
Gelée de coing et pâte de fruits
72u.
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Bûche chocolat noir et gingembre
1h 50min
Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 25 Min
Pissaladière classique
2h
Vinarterta (gâteau islandais aux pruneaux)
48 godz.
Focaccia sucrée aux noisettes
1h 45min
Décors en pâte d'amande
35min
Gelée et pâte de coing
24h
Pâte de coings
1h 45min
Bugnes du carnaval
3h 35 min