Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
of 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beignets aux pommes
1h 20 min
Kouglof alsacien
4 Std. 20 Min
Clafoutis aux cerises
50 min
Tarte aux pommes
1h
Gâteau aux pommes
1h
Clafoutis aux myrtilles
50 min
Tirggel
48h 45min
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55 min
Strudel à la pomme
1h 45 min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 15 Min
Cake aux fruits confits
4h
Kouglof
3h 20 min