Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
of 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelée et pâte de coing
24h
Gelée de coing
1 Std.
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Brioche roulée comme une galette des Rois
3 godz. 50 min
Pomme des Rois
1h 5min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1 Std.
Crème de marrons
45 Min
Oreillettes au citron et à l'orange
1 Std. 30 Min
Pâte de coings
1 Std. 45 Min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17h
Confiture de pastèque
30 Min
Fouace
3h 15min