Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue (la veille)
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
Le sorbet à la pêche (le jour même)
- 70 g de sucre en poudre
- 700 g de pêches, préalablement mondées, coupées en morceaux et congelées à plat
La crème chantilly au clou de girofle
- 60 g de sucre en poudre
- 6 clous de girofle
- 250 de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 de mascarpone
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1502.3 kJ / 357.9 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13h
Vacherin à la mangue et à la vanille
22 godz.
Bavarois griotte-pistache
6h 30min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15 Std.
Paris-brest aux fraises
1h 45min
Pâte à chou
2 Std.
Saint-honoré citron-framboises
2h 30min
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19 godz.
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.
Sapin strudel
3h 30min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.