Vacherin à la pêche et au clou de girofle

Vacherin à la pêche et au clou de girofle

4.4 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
10 parts

Ingrediënten

La meringue (la veille)
  • 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
  • 120 g de sucre en poudre
  • 120 g de sucre glace maison
Le sorbet à la pêche (le jour même)
  • 70 g de sucre en poudre
  • 700 g de pêches préalablement mondées, coupées en morceaux et congelées à plat
La crème chantilly au clou de girofle
  • 60 g de sucre en poudre
  • 6 clous de girofle
  • 250 de crème liquide 30-40% m.g.
  • 250 de mascarpone

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 3.5 g
Calorieën 1502.3 kJ / 357.9 kcal
Vetten 18.8 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 42.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...