Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue (la veille)
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
Le sorbet à la pêche (le jour même)
- 70 g de sucre en poudre
- 700 g de pêches, préalablement mondées, coupées en morceaux et congelées à plat
La crème chantilly au clou de girofle
- 60 g de sucre en poudre
- 6 clous de girofle
- 250 de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 de mascarpone
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1502.3 kJ / 357.9 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau au café et aux noix
1h 10min
Vacherin glacé à l'abricot
4 Std. 30 Min
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.
Vacherin à la mangue et à la vanille
22h
Bûche mandarine-sarrasin
13 Std. 15 Min
Saint-honoré au citron
2h 25 min
Crémeux aux noisettes
1 godz. 45 min
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13hod.
Tartelettes fleurs
1 godz. 15 min
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 Std. 30 Min