Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 2 œufs
- 20 g d'huile de pépins de raisin
- 80 g de sucre roux
- 100 g de fromage blanc nature
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de poudre d'amande
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 250 g de groseilles à maquereau
- 100 g de groseilles rouges
- 50 g d'amandes effilées
- 30 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1165.9 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 44.1 mg
Alternatieve recepten
Gâteau fondant aux noix
40min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1 Std. 15 Min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Tarte sucrée du Berry
1 Std.
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1 Std. 15 Min
Tarte amandine aux mirabelles
1 Std. 30 Min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1 Std.
Clafoutis à la rhubarbe
55 Min
Tôt-fait à la rhubarbe
1 Std. 15 Min
Cake moelleux à la rhubarbe
1h 40 min
Gâteau aux quetsches
45 Min
Tarte amandine aux cerises
2 Std. 30 Min