Apparaten en accessoires
Strudel aux pommes, raisins secs et cannelle
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
60 g d'amandes fraîches
-
600 g de pommes (4 pommes), pelées et en quartiers
-
le jus d'1/2 citron jaune
-
50 g de raisins secs
-
1 c. à soupe de cannelle en poudre
-
2 c. à soupe de sucre roux
-
1 c. à soupe de rhum
-
5 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
-
40 g de beurre fondu
-
sucre glace (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1778 kJ /
425 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Stollen
3u. 45min
Babka aux myrtilles
4u. 50min
Tarte aux cerises briochée
3u. 25min
Petits beignets de carnaval
3u.
Kouglof alsacien
4u. 20min
Streusel
2u.
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2u. 45min
Gâteau de ménage
2u. 45min
Kouglof alsacien
17u. 10min
Kouglof
3u. 20min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Kougelhopf
2u. 55min