Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'amandes fraîches
- 600 g de pommes (4 pommes), pelées et en quartiers
- le jus d'1/2 citron jaune
- 50 g de raisins secs
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 2 c. à soupe de sucre roux
- 1 c. à soupe de rhum
- 5 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 40 g de beurre fondu
- sucre glace (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1778 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Strudel à la pomme
1 Std. 45 Min
Rochers coco
20 Min
Kouglof alsacien
4 Std. 20 Min
Linzer torte
2 Std.
Stollen
3h 45min
Gâteau aux quetsches
45min
Strüdel d'automne
1h 15 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Kouglof
3 Std. 20 Min
Tarte aux poires à l'ancienne
1 godz. 10 min
Kougelhopf
2 godz. 55 min