Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 250 g de framboises fraîches, et 12 pour la finition
- 1 c. à café d'agar-agar
- 20 g de sirop d'agave
- 100 g de fromage blanc nature
- 1 c. à soupe de pistaches, décortiquées et non salées, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 221 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Crème dessert aux noisettes
2 godz. 40 min
Mont-Blanc glacé
4 Std. 20 Min
Mousse à la fraise sans œufs
3h
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Carré aux fraises
13h 15min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 min
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Crème dessert à la vanille
1h 25min
Mousse de fraise
4h 15min