Entremets à la mousse de cassis

Entremets à la mousse de cassis

4.7 22 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 12u.
8 portions

Ingrediënten

Le pain de Gênes
  • beurre demi-sel pour les cercles
  • 150 g de sucre en poudre
  • 100 g de poudre d'amande
  • 3 œufs
  • 40 g de fécule de maïs
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 10 g de liqueur d'amande (optioneel) type amaretto
La mousse au cassis
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de cassis frais
  • 70 g de sucre en poudre
  • 230 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 70 g de mascarpone très froid
  • 250 g de fruits rouges frais variés
  • quelques fleurs comestibles (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 137.8 mg
Eiwitten 8.4 g
Calorieën 2257.5 kJ / 539.9 kcal
Vetten 36 g
Vezels 7.6 g
Verzadigd vet 18.3 g
Koolhydraten 43.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...