Compatibele versies
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crumble au cacao
- 25 g d'amandes décortiquées
- 25 g de beurre
- 25 g de sucre en poudre
- 10 g de farine de blé
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 3 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
La crème au chocolat
- 60 g de lait
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g de liqueur de coco, type Malibu
- 1 jaune d'œuf
- 15 g de sucre en poudre
- 65 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
Le dressage
- cacao en poudre, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2718 kJ / 654.5 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 45.5 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Le vendômois
5h
Poires duchesse
12h 25min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Manguier
5h
Le drômois
12h 45 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Patience aux fruits d'été
13hod.
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Bavarois litchis-framboises
4 Std.
Bavarois cerise-pistache
6 godz. 30 min
Crème diplomate aux fruits
1 godz.