Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 30 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 120 g de lait
- 30 g de beurre doux
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 jaune d'œuf
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel marin
La garniture
-
50
g de cerneaux de noix
of 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux - 50 g beurre doux et mou
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
Le glaçage
- 20 g de blanc d'œuf légèrement battu
- 50 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1398 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 6.15 g
- Koolhydraten
- 45.38 g
- Vetten
- 14.25 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Brioche tressée à la cannelle
3h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 godz. 10 min
Streusel
2h
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4h 25min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4h
Gâteau au vin rouge
1h
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1sa 55 dk
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min