Pain de seigle scandinave

Pain de seigle scandinave

2.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 26u.
20 tranches

Ingrediënten

La veille
  • d'eau
    350 g
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de levure boulangère sèche
    2 c. à café
  • de farine de seigle
    300 g
  • de farine de blé
    100 g
  • de grains de seigle concassés
    300 g
  • de graines de tournesol
    100 g
  • de graines de potiron
    80 g
  • de graines de lin
    50 g
  • de lait ribot
    220 g
  • de bière brune
    180 g
  • de sel marin
    2 c. à café
Le jour même
  • eau pour asperger
  • de flocons d'avoine
    1 c. à soupe

Voeding per 1 tranche

Calorieën 206 kcal / 866 kJ
Eiwitten 6.7 g
Vetten 6 g
Koolhydraten 28.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...