Pain de seigle scandinave

Pain de seigle scandinave

2.9 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 26u.
20 tranches

Ingrediënten

La veille
  • 350 g d'eau
  • 30 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café de levure boulangère sèche
  • 300 g de farine de seigle
  • 100 g de farine de blé
  • 300 g de grains de seigle concassés
  • 100 g de graines de tournesol
  • 80 g de graines de potiron
  • 50 g de graines de lin
  • 220 g de lait ribot
  • 180 g de bière brune
  • 2 c. à café de sel marin
Le jour même
  • eau pour asperger
  • 1 c. à soupe de flocons d'avoine

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 tranche

Eiwitten 6.7 g
Calorieën 866 kJ / 206 kcal
Vetten 6 g
Koolhydraten 28.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...